Real Hypermarket a investit peste 22 milioane de euro in al 19-lea magazin al retelei, inaugurat la Pitesti, urmand ca pana la finele anului sa mai deschida un magazin la Suceava.
Noul magazin Real se desfasoara pe o suprafata totala construita de 14.500 de metri patrati si dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati. Acesta este al cincilea magazin deschis in acest an de companie.

Impreuna cu galeria comerciala adiacenta, suprafata totala construita a complexului comercial din Pitesti ajunge la 25.500 de metri patrati si dispune de o parcare cu capacitate de 790 de locuri.

"Am investit peste 22 de milioane de euro pentru acest nou magazin, investitia totala de pana acum in reteaua Real care numara in prezent 19 hipermarketuri, cifrandu-se la peste 400 milioane de euro. Pentru anul urmator, ne propunem sa deschidem aproximativ cinci noi magazine" a declarat directorul general Real Hypermarket Romania, Tjeerd Jegen.

Magazinul Real din Pitesti va comercializa peste 40.000 de produse provenite in proportie de 80% de la producatori si furnizori locali. Galeria comerciala adiacenta include 20 magazine, printre care JYSK, Domo, Takko Fashion, Leonardo.

"Incheiem anul acesta cu sase noi magazine, dintre care cinci deja operationale in orase ca Bucuresti, Bacau, Arad, Oradea si Pitesti, urmand ca cel de al saselea sa fie deschis in aceasta luna la Suceava" a mai spus Tjeerd Jegen.
Divizia Real Hypermarket face parte din Metro Group, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 32 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine, in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati. In Germania, compania Real,– SB Warenhaus GmbH detine peste 350 de hipermarketuri, unde aproape un milion de germani isi fac cumparaturile zilnice.

Real Hypermarket a intrat pe piata internationala in 1997, odata cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astazi compania are peste 80 de magazine in Polonia, Turcia, Rusia si Romania. In anul 2007, Real Hypermarket Romania a inregistrat o cifra de vanzari de 367 de milioane de euro, de aproape 5 ori mai mare decat in 2006, pe fondul extinderii retelei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri