Vasile Miu a fost numit director general al Oil Terminal Constanta, de catre Consiliul de Administratie, dupa ce ieri fostul director general al companiei a demisionat ca urmare a alegerii in functia de deputatat, a declarat fostul director al companiei, Mihai Lupu, citat de NewsIn.

"Consiliul de Administratie l-a numit director general al Oil Terminal Constanta pe Vasile Miu, fostul director de Mentenanta din companie. Urmeaza ca in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) din 22 ianuarie 2009 acesta sa fie confirmat in functie sau sa fie numit un alt director general", a declarat vineri pentru NewsIn Mihai Lupu.

Acesta a precizat ca a demisionat ieri atat din functia de din functia de director general, cat si din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei, pentru ca erau incompatibile cu statutul sau de parlamentar.

Directorul general al Oil Terminal SA Constanta, Mihai Lupu, a declarat la 10 noiembrie pentru NewsIn ca va demisiona saptamana urmatoare din functie, intrucat a fost ales deputat PNL. Mihai Lupu este membru PNL de 13 ani si a ocupat functia de director general al Oil Terminal Constanta din 20 aprilie 2005.

Actionariatul companiei este format din Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu 59,62% din actiuni, Fondul Proprietatea (10%), Broadhurst Investments (7,61%) si 22,77% din actiuni apartin altor actionari.

Oil Terminal SA Constanta este companie specializata in vehicularea titeiului, produselor petroliere si S petrochimice lichide si a altor produse si materii prime in vederea importului/exportului si tranzitului. Oil Terminal Constanta reprezintã unul dintre cele mai mari terminale din Sud-Estul Europei. S.C. Oil Terminal Constanta a fost infiintatã in anul 1898.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si