Grupul Rompetrol a investit peste 7,5 milioane de dolari pentru dezvoltarea/implementarea sistemului de monitorizare si control a calitatii carburantilor (Advanced Quality Control) si a programului de garantare QProTek-t.

Sistemul Advanced Quality Control a fost lansat in octombrie 2008 si permite marcarea la nivel molecular a carburantilor Rompetrol, dar si monitorizarea traseului acestuia de la poarta rafinariei pana in rezervorul clientului. QProTek-t este un program lansat de Rompetrol Downstream in aceasta luna si garanteaza calitatea carburantilor si a functionarii optime a sistemului de alimentare al masinii.

Rompetrol Downstream este divizia de retail din Romania a Grupului Rompetrol. Grupului Rompetrol desfasoara activitati in 13 tari si este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport etc.

Rompetrol Downstream opereaza in Romania peste 450 de benzinarii si sapte depozite pentru activitatile de vanzari en-gros (Arad, Craiova, Mogosoaia, Navodari, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei si Zarnesti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
De ce sa nu alimentezi la benzinariile de pe Autostrada Soarelui