Pepsi Americas Romania, cel de-al doilea producator de pe piata locala a bauturilor non-alcoolice, a inaugurat in judetul Ilfov cel mai important proiect al companiei in Europa – unitatea de productie de la Dragomiresti. Board-ul de conducere din Minnesota a aprobat o finantare de 150 mil. dolari in doar cinci minute.
"Acum 12 luni a intrat in biroul meu din Viilor un tanar cu o macheta a proiectului. Am examinat macheta, am cerut asistenta din partea unui inginer care sa certifice faptul ca acest proiect poate fi pus in practica. Cel care a intrat in biroul meu atunci a fost project manager-ul Constantin Melnic, actualul director al fabricii din Dragomiresti. O alta piatra de incercare a fost in septembrie 2008 cand a trebuit sa prezentam acest proiect sefilor de la sediul central al PepsiAmericas, din Minnesota. Am intrat in videoconferinta alaturi de Petrika Jacec, VP pe Europa Centrala si de Est, si dupa cinci minute de discutie am primit acordul. In plus, am obtinut si aprobarea pentru investitia de 10 mil. dolari in fabrica din Covasna", povesteste Mike Holmes, directorul general al Pepsi Americas Romania.

Avand o capacitate de productie, in stadiul final, de aproximativ 56 milioane de navete pe an, noua fabrica va genera cresterea cu 30-35% a capacitatii de productie din Romania si 300 de locuri de munca.

Afla mai multe despre cea mai mare investitie realizata anul acesta in Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri