Fondul deschis de investitii KD Maximus, administrat de SAI KD Investments Romania, a inregistrat la 30 septembrie 2005 o crestere a valorii unitatii de fond de peste 31 la suta, comparativ cu 30 septembrie 2004. Comparativ cu inceputul anului, cresterea a fost de 20,22 de procente, se mentioneaza intr-un comunicat emis de societate. "Acest rezultat reflecta evolutia pozitiva a Fondului de la inceputul anului, datorata, mai ales, politicii echilibrate de investitii si experientei de peste zece ani a KD Group in regiune", a declarat Ion Mincu Radulescu, presedintele SAI KD Investments Romania. "Tot mai multi investitori se indreapta spre fonduri ca o alternativa viabila de economisire, semn ca increderea investitorilor romani este pe o panta ascendenta".

In prezent, valoarea totala a activului net al Fondului deschis de investitii KD Maximus a depasit 8.100.000 RON (peste 81 de miliarde de lei vechi), comparativ cu 2,7 miliarde lei in iulie 2004, la lansarea pe piata romaneasca. "Intentionam sa ne situam printre primele trei fonduri de investitii in primii cinci ani, ca active. Ca randament, ne propunem sa ne mentinem in primele 3 locuri. Speram sa administram 10 milioane EUR, in 5-7 ani", a mai spus Ion Mincu Radulescu.

In Romania, volumul activelor totale ale fondurilor deschise de investitii membre UNOPC se apropie de 97 milioane EUR in august 2005, fata de 69,4 milioane EUR in martie 2005. In luna iulie a acestui an, societatea de administrare a investitiilor KD Investments Romania a inaugurat un sediu secundar denumit "Punct Financiar" in Bucuresti, lansand astfel un nou concept de servicii financiare pe piata romaneasca. Punctul Financiar ofera informatii solide despre managementul activelor, precum si o gama completa de servicii profesioniste de investitii, care include fonduri de investitii si vor include si servicii de brokeraj pe piata de capital si asigurari de viata.