Agentia Nationala pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (ANIMMC) va pune, in 2007, la dipozitia investitorilor un buget de 75 de milioane de lei noi prin intermediul a 14 programe nationale de finantare, potrivit unui comunicat al ANIMMC.

Agentia a lansat la Brasov programele de finantare, urmand ca definitivarea procedurilor de implementare sa se faca dupa discutiile cu membrii Comisiei de Dialog Social, potrivit comunicatului remis NewsIn. Dupa notificarea acestora catre Consiliul Concurentei, reprezentantii ANIMMC asteapta ca la mijlocul lunii februarie aceste programe sa devina operationale.

Printre cele 14 programe nationale de finantare se numara Programul National Multianul pe perioada 2002-2009 de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri, cu un buget pentru anul in curs de 1,7 milioane de lei noi.

Alte programe sunt: programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilo si facilitarea accesului la finantare (1,3 milioane de lei noi), programul EMPRETEC-UNCTAD Romania pentru sprijinirea dezvoltarii IMM (360.000 lei noi), Programul National Multianual pe perioada 2006-2009 de sprijinirea a IMM in dezvoltarea exportului (opt milioane de lei noi)


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si