Sapte oferte pentru largirea unei portiuni pe tronsonul Bucuresti-Ploiesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a primit sapte oferte la etapa I de calificare pentru largirea la trei benzi a tronsonul Bucuresti- Ploiesti (km 19+500-km 45+000) din cadrul Autostrazii Bucuresti-Brasov, potrivit datelor furnizate NewsIn.
"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a primit sapte oferte de la constructori pentru proiectarea si executia lucrarilor pentru Autostrada Bucuresti-Brasov, tronsonul Bucuresti –Ploiesti, sectiunea km 19+500 – km 62+000, pentru largirea la trei benzi de circulatie pe sens pe sectorul km 19+500-km 45+000”, a declarat directorul general al companiei Dorina Tiron.

Cele sapte firme care au depus candidaturile sunt formate din asocierile Euroconstruct Trading, PA& CO International, Via Desingn si Marcor Ebro, Proyectos, Tecnicos-Y Obras Civiles, Copisa Constructora Pirenaica. Alte firme care s-au mai inscris la licitatie sunt MonteAdriano Engenharia e Construcoes, Lena, Spedition UMB, Colas si Sociedate de Construcoes Soares da Costa.

Valoarea estimata a contractului fara TVA este de 196.859.011 lei cu finantare de la bugetul de stat si printr-un acord de asociere.

Garantii solicitate sunt cea de participare, 3.900.000 lei sau 937.387 euro, si garantie de buna executie 10% din pretul contractului fara TVA.

Termenul pentru finalizare al lucrarilor este 12 luni incepand de la data atribuirii contractului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri