Asumarea raspunderii Guvernului pe Codul Muncii, in 8 martie

Guvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pe noul Cod al Muncii marti, 8 martie, la ora 10.00, iar parlamentarii pot depune amendamente pana vineri, la ora 20.00.

"S-a stabilit foaia de parcurs a angajarii acestei raspunderi. S-a stabilit termen ca domnul prim-ministru sa se prezinte in Parlament pe 8 martie, la ora 10.00. Pana atunci, pana vineri, la ora 20.00, se vor depune de catre cei interesati amendamente", a anuntat vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite, potrivit Mediafax.

El a mai spus ca, daca se va depune motiune de cenzura, documentul fiind in pregatire, probabil va fi stabilita o noua foaie de parcurs pentru citirea motiunii, pentru dezbaterea acesteia si pentru vot.

"Discutii deosebite nu au fost cu privire la foaia de parcurs. (...) Pana vineri se vor depune amendamentele, probabil ca sambata si duminica Guvernul ar trebui sa se aplece asupra amendamentelor - eu m-as bucura s-o faca, dar probabil ca nu o s-o faca, iar marti, ora 10.00, domnul prim-ministru va fi prezent pentru a-si angaja raspunderea", a mai spus Chelaru.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, ca proiectul de modificare a Codului Muncii, care a fost aprobat in cursul diminetii de Guvern, a fost deja trimis Parlamentului, in vederea angajarii raspunderii.

Proiectul Codului Muncii "a fost deja trimis la Parlament", a spus Boc, la sediul PDL, inainte de inceperea sedintei BPN al partidului.
Premierul Boc a precizat ca nu are emotii in privinta unei motiuni de cenzura care ar putea fi depusa de opozitie la asumarea raspunderii pe Codul Muncii.

Guvernul a aprobat proiectul de modificare a Codului Muncii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Programul „Noua casă": Statul ar putea garanta 60% din valoarea creditului
Setari Cookie-uri