Bucharest Business School, școala de afaceri a Academiei de Studii Economice din București, a deschis perioada de înscriere pentru programele internaționale EMBA, cu dublă diplomă, pe care le desfășoară împreună cu universitățile partenere din Canada (UQAM Montreal) și Franța (CNAM Paris).

Anul acesta, ASE București sprijinită de Asociația Absolvenților și Studenților BBS oferă candidaților burse și discounturi de peste 41 000 Euro la programul EMBA Româno-Canadian. Sunt disponibile pentru aplicațiile complete depuse până la 15 iunie 12 locuri speciale cu burse de 15% și 3 locuri speciale cu burse de 33%. Aplică acum pe www.canadian-mba.ro!

Și anul acesta, BBS propune mediului de afaceri din România un parteneriat, prin cele două programe MBA pe care le organizează (programul Executive MBA Româno-Canadian (www.canadian-mba.ro) și programul Professional INDE EMBA Româno-Francez (www.inde.ro), prin intermediul programelor de scurtă durată personalizate pentru companii (www.bbs-executive.ase.ro), dar și prin experiențele internaționale și prin BBS Review.


Acum, mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine, iar managerii și antreprenorii au nevoie să se concentreze pe operațiunile pe termen scurt și pe regândirea activității, fără să piardă din vedere viziunea și creșterea pe termen lung. Conform lui Vasile Alecsandru Strat, decan al Bucharest Business School, un program executiv MBA te va învăța să ai o viziune de ansamblu asupra mediului de business și asupra funcțiilor unei organizații, să identifici riscuri și trenduri în legătură cu industria și afacerea ta, să imaginezi și să elaborezi diferite scenarii privind evoluțiile viitoare, să realizezi planuri de dezvoltare, dar și planuri de contingență sau de continuitate, să creezi și să dezvolți o cultură organizațională care să conducă la sănătatea și succesul organizației pe termen lung. Conform lui Caroline Coulombe, profesor de Management de proiect și management de criză în cadrul ESG UQAM și în cadrul programului EMBA Româno-Canadian, unele dintre lecțiile învățate din ultimii 2 ani de pandemie constă în importanța rețelei, diversitatea perspectivelor și coerența setului de valori organizaționale. Pe cât de simple ar putea apărea aceste elemente la prima mână, pe atât de complexe sunt în realitatea organizațională și astfel, un EMBA oferă cu siguranță ingredientele cheie pentru a sprijini gestionarea acestei complexități cu succes și în același timp dă ocazia profesionistului-student să construiască o rețea unică și ireplicabilă de colegi MBA.
Irina Arsene, Președintele CA Mindit.io, absolventă a programului Executive MBA Româno-Canadian consideră că, un astfel de program creează un cadru, o structură, chiar un mindset și oferă niște instrumente prin care să te uiți la business. De asemenea Irina consideră că, un MBA îți oferă și acces la un network valoros, cu care ulterior îți poți valida idei de afaceri sau pe care îl poți consulta la nevoie. Importanța unei rețele de profesioniști cu valori similare e crucială pentru orice antreprenor, de aceea atunci când ea a început business-ul de background screening a validat ideea cu o parte din cei care i-au fost colegi la MBA.
Adela Jansen Board Director, absolventă INDE-BBS și ulterior profesor asociat și invitat în cadrul INDE EMBA Româno-Francez, un program EMBA este soluția corectă pentru că educația continuă îți permite să rămâi relevant într-o lume în care schimbările se produc într-un ritm accelerat. De asemenea consideră că, într-un program MBA aprofundezi și modelezi situații și soluții, dezvolți competențe transversale prin schimburile de experiențe academice și practice cu profesioniști din diverse medii și industrii, iți cultivi curiozitatea și spiritul antreprenorial.
Managerilor și antreprenorilor care consideră că învățarea continuă este cheia succesului în carieră, celor care vor să beneficieze de o experiență de învățare internațională orientată spre practică, celor care vor să facă parte dintr-o comunitate numeroasă de studenți și absolvenți, care cuprinde profesioniști și lideri din diferite industrii și domenii de activitate, Bucharest Business School le lansează invitația de a începe propria călătorie transformațională – www.bbs.ase.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri