BRD ľ Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale a lansat ieri serviciul E-Commerce BRD, care se adreseaza atat clientilor posesori de carduri, cat si comerciantilor acceptanti, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Serviciul E-Commerce BRD este oferit in primul rand comerciantilor, furnizorilor de utilitati sau autoritatilor din Romania, care detin site ľ uri internet si doresc sa realizeze vanzari prin internet cu plata prin carduri bancare. Acestia vor fi in masura sa accepte pe site-urile proprii si plata prin intermediul cardurilor pentru produsele si serviciile comercializate.

Cardurile ce vor putea fi acceptate sunt cele emise sub siglele VISA si MasterCard de oricare dintre bancile romanesti sau de alte banci din strainatate. Principalul avantaj pentru comercianti este reprezentat de posibilitatea de a-si extinde afacerea prin utilizarea unui nou canal de vanzari in conditii sporite de securitate.

Serviciul de comert electronic E-Commerce BRD este atasat gratuit unei game de produse ce cuprinde cardurile BRD Maestro, MasterCard Standard in euro, MasterCard Gold in lei si euro si MasterCard Business in euro. El va fi disponibil, ulterior, si pentru cardurile Visa Classic in lei si USD, Visa Business in lei si USD.

Posesorii de carduri emise de BRD - Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale vor putea plati in siguranta produsele si serviciile comandate prin site-uri internet certificate 3-D Secure din Romania sau din strainatate.

Serviciul E-Commerce BRD este bazat pe standardul 3-D Secure, cel mai inalt standard de securizare a platilor cu carduri bancare prin internet, fiind acceptat la nivel international si promovat de organizatiile VISA si MasterCard. El asigura diminuarea riscului de frauda, prin realizarea autentificarii platitorului in momentul efectuarii platii si asigurarea confidentialitatii datelor posesorului de card.

BRD - Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,2 miliarde EUR (la sfarsitul lunii septembrie 2005). Banca are peste 1,7 milioane clienti si opereaza o retea de peste 320 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (3 miliarde EUR in luna ianuarie 2006).
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri