Subsidiara locala a OTP Bank a semnat conventia de garantare pentru a participa la a patra etapa a programului Prima Casa. Banca va putea acorda credite in valoare totala de pana la 9,67 milioane de euro.

La data solicitarii creditului, beneficiarii trebuie sa declare pe propria raspundere ca nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul/sotia nicio locuinta, indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita, fie ca detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul/sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin programul Prima Casa, cu suprafata utila mai mica de 50 mp2.

Banca acorda credite in lei sau in euro pe o perioada de pana la 30 de ani. Rata dobanzii pentru creditele in lei este formata din indicele Robor la 3 luni plus o marja de 2,5%, in timp ce rata dobanzii la imprumuturile in euro este formata din indicele Euribor la 3 luni plus o marja de 4%.

Grupul ungar OTP este prezent in Romania prin intermediul OTP Bank Romania, OTP Fond de Pensii, OTP Leasing Romania, OTP Consulting Romania, companie cu activitati de consultanta pentru investitori, autoritati locale si IMM-uri, si OTP Asset Management Romania, societate de administrare a investitiilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Deficit bugetar de 8,3 mld. de lei în primele două luni ale acestui an
Setari Cookie-uri