Prezentarile vor fi sustinute in zilele prezentate mai jos, in jurul orelor 18:00, astfel incat sa poata participa cat mai multe persoane interesate de produsele de economisire – creditare ale HVB BpL sau doritoare de a se alatura echipei bancii noastre.

“Va fi un redutabil tur de forta, dar el ne va oferi posibilitatea de a ne face cunoscuta oferta in intreaga tara, concomitent cu dezvoltarea retelei noastre de agenti. Pe de alta parte, vom oferi celor ce doresc, posibilitatea de a realiza venituri consistente, intr-un program foarte flexibil, din vanzarea unui produs accesibil si foarte atractiv pentru finantarea cumpararii sau construirii unei locuinte, precum si pentru reamenajarea si/sau modernizarea acesteia” a spus Dl. Petre Tulin, Presedintele HVB Banca pentru Locuinte.

Produsele de finantare imobiliara ale HVB Banca pentru Locuinte SA se adreseaza tuturor cetatenilor romani, inclusiv celor cu venituri mai reduse care nu dispun de resursele financiare pentru achizitionarea, construirea sau repararea unei locuinte sau de avansul solicitat de banci in vederea acordarii unui credit imobiliar. Prin economisire constanta, incasarea primei de stat de 15%, alaturi de dobanda bonificata de banca de 3% anual, clientul va strange o suma de 40% din necesarul de finantare pentru realizarea obiectivului propus.

Restul de 60% va reprezenta creditul oferit de banca cu o dobanda fixa de doar 6% pe an. Creditul se acorda numai in lei, astfel incat ratele de rambursare nu sunt expuse riscului valutar. Prin incheierea simultana a mai multe contracte de economisire-creditare aferente fiecarui membru al familiei, randamentul global al intregii sume investite poate fi maximizat.