BRD - Groupe Société Générale si-a diversificat oferta de produse adresate practicantilor de profesiuni liberale prin lansarea unui nou credit de investitii, denumit " Expert Medical ", informeaza Rompres. Adaptat cerintelor specifice medicilor de orice specialitate, noul credit ofera avantajul unei finantari care poate ajunge pana la 100% din valoarea investitiei dorite.

Creditul "Expert Medical" este un produs destinat finantarii investitiilor pentru achizitia, constructia, terminarea sau modernizarea cabinetelor medicale, precum si pentru achizitia de echipamente si instalatii medicale specifice si diverse, alte dotari materiale necesare exercitarii profesiei (autoturisme, birotica etc.).

Prin intermediul creditului "Expert Medical" medicii vor putea profita si de oportunitatea oferita de noua legislatie in domeniul medical, respectiv achizitionarea spatiilor medicale - proprietate de stat in care isi desfasoara activitatea.

Beneficiarii creditului pot fi medici de orice specialitate, inscrisi la Colegiul medicilor, Asociatia medicilor stomatologi cu practica privata sau Colegiul medicilor veterinari. Prin creditul " Expert Medical ", clientul poate opta pentru finantare de pana la 150.000 euro sau echivalentul in RON. Creditul se acorda pe o perioada cuprinsa intre 13 si 84 de luni, cu o perioada de gratie de pana la 12 luni, in cazul investitiilor imobiliare.

Pentru creditele in euro, dobanda este variabila si porneste de la 10,75 la suta pe an. Garantia creditului poate fi gaj asupra unui bun mobiliar (achizitionat prin credit sau din proprietatea clientului) sau ipoteca asupra unui bun imobiliar, care sa acopere in proportie de 100 la suta valoarea creditului si a dobanzii aferente primului an de creditare.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,4 miliarde euro. Banca are peste 1,7 milioane clienti si opereaza o retea de peste 320 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti (aproximativ 3,6 miliarde euro la sfarsitul lunii martie 2006).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Provocare pentru Romania: digitalizarea si modelul estonian