Presedintele Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen, considera ca la un moment dat in cariera va aparea un drum spre o pozitie in Consiliul de Supraveghere al BNR. Deocamdata, insa, "ar fi pacat cu experienta pe care o am sa spun gata si sa trag linie", a povestit bancherul intr-un interviu acordat WALL-STREET.RO.

Intrebat daca se gandeste la o intoarcere in BNR, dupa ce in 1993 a lucrat in pozitia de consultant, bancherul olandez nu a oferit un raspuns fara echivoc, precizand de la inceput ca "nu as mai vrea sa lucreze consultant".

"Deocamdata este mult mai frumos sa fii tu responsabil pentru ceilalti, sa implementezi ideile tale si sa vezi rezultatele. Poate o sa imi schimb abordarea, dar acum sunt inca foarte concentrat pe ce trebuie sa fac. Stiu ca la un moment dat apare un drum spre o pozitie in Consiliul de Supraveghere (al BNR - n.r.), dar ar fi pacat cu experienta pe care o am sa spun gata si sa trag linie. Poate ar fi interesant sa predau la Business School. Cand am vazut ca Misu Negritoiu se muta la ASF, m-am gandit ca, daca as avea cu 10 ani in plus si putin pana la pensie, poate ca ar fi fost o varianta", recunoaste van Groningen.

Nu cred ca m-as vedea intr-un job full time, in afara de ce fac acum.

Pe de alta parte, Steven van Groningen sustine ca va urma o perioada foarte interesanta pentru banca si "ar fi pacat sa nu vad ce se intampla".

Presedintele Raiffeisen Bank:...
Citeste si: Ce spune Steven van Groningen despre intentia plafonarii dobanzilor?

Citeste interviul integral cu bancherul olandez de la conducerea Raiffeisen Bank.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Topul restantierilor: Ce judet sta cel mai prost la plata creditelor