Astra si Omniasig au depus oferte pentru furnizarea de de servicii de asigurare a contingentelor de jandarmi care urmeaza sa participe la misiuni internationale in teatrele de operatii in perioada 2014-2016, valoarea primei fiind estimata la 7,1 milioane lei.

Suma asigurata pentru riscul de deces al personalului Ministerului Afacerilor Interne (MAI) care va executa misiuni in teatrele de operatii si in afara acestora, in oricare din tarile lumii, precum si pe teritoriul national, se ridica la 80.000 de euro, potrivit unui anunt publicat de institutie pentru selectarea prin licitatie a asiguratorului, noteaza Mediafax.

In cazul riscului de invaliditate de gradul I si II, polita de asigurare va fi de 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de 40.000 euro. De asemenea, limita de raspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de imbolnavire, ranire pe timpul si din cauza actiunilor de lupta, procesului de pregatire pentru lupta si indeplinirii sarcinilor pe timpul serviciului care au ca rezultat clasarea ca inapt (mutilari sau defecte fizice ireversibile ori vatamari corporale sau afectiuni ce pot fi stabilite in mod obiectiv), se arata in anuntul de participare publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

Totodata, asiguratorul va acoperi cheltuielile cu repatrierea in cuantum de pana la 14.000 euro, cele pentru spitalizare/tratament ambulatoriu - 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile si mai putin de 3 zile) si cele pentru medicamente si tratament in suma de pana la 6.000 euro. Licitatia va avea loc in 9 mai, valoarea primelor care urmeaza sa fie achitate fiind estimata la 7,12 milioane de lei in urmatorii doi ani pentru un numar maxim de 651 persoane.

Contractul presupune achizitia de servicii de asigurare de viata necesare contingentelor de jandarmi care urmeaza sa participe la misiuni internationale in teatrele de operatii in perioada 2014-2016.

Citeste si:
Asigurari de trotinete si biciclete: limita maxima, 1000 de euro
Asigurari de trotinete si...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
ICCJ obliga FGA sa ridice plafonul aplicat regreselor pe CASCO
Setari Cookie-uri