Totalul activelor imobilizate ale Grawe, in 2005, a fost de aproximativ 0,22 milioane de lei noi, iar totalul activelor circulante, in acelasi an, a fost de 84,07 milioane de lei noi, potrivit Monitorului Oficial, consultat de NewsIn. Capitalurile proprii ale companiei de asigurari Grawe au insumat, in 2005, 33,68 milioane de lei noi.

Grawe este detinuta, in proportie de 99,98%, de grupul Grazer Wechselseitige Versicherung AG din Austria.Potrivit unei declaratii din luna martie a directorului general al Grawe, Peter Kaszk, compania intentioneaza sa achizitioneze o companie de pe piata romaneasca a asigurarilor, pentru a-si completa portofoliul cu produse de asigurari generale si de pensie.

Potrivit unor surse din piata, citate de presa, aceasta companie ar putea fi societatea de asigurari Ardaf. Societatea austriaca Grawe a mai preluat, in 2005, o companie de pe piata romaneasca a asigurarilor, Sara Merkur, tranzactie prin care Grawe si-a marit portofoliul cu aproximativ 60.000 de contracte.