Actionarii societatii Midocar Leasing IFN SA au decis majorarea facilitatii de credit pe care societatea a obtinut-o de la Piraeus Bank, de la doua milioane euro la cinci milioane euro, a anuntat Monitorul Oficial.

Creditul va fi utilizat pentru finantarea/refinantarea contractelor de leasing financiar si operational pentru cumpararea de vehicule noi (autoturisme, autoutilitare, camioane), echipamente, precum si vehicule second-hand.

Creditul de la Piraeus Bank va fi garantat printr-un contract de garantie reala imobiliara avand ca obiect fiecare bun oferit in leasing de societate si cesionarea, in favoarea bancii, a drepturilor de creanta rezultate din contractele de leasing ale societatii Midocar Leasing. Creditul va mai fi garantat prin polita de asigurare facultativa generala aferenta fiecarui vehicul/echipament dat in leasing, emisa de o societate de asigurari acceptata de banca si emisa sau cesionata in favoarea bancii.

Pentru garantarea creditului de la Piraeus Bank, Midocar Leasing va emite si trei bilete la ordin in alb, cu mentiunea "fara protest", avalizate de societate. Actionarii Midocar Leasing sunt Midocar SRL (75,84%), Henry Rismont (18,16%), Cristian Puscas, Andrei Mihailescu si stefan Savu (cate 2%). Midocar Leasing IFN SA a inregistrat, in 2005, un profit net de 390.127 lei si o cifra de afaceri de 10,34 milioane lei. Midocar SRL, actionarul principal al Midocat Leasing IFN SA, este unul dintre cei mai importanti dealeri Volkswagen si Audi din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri