Smart Bill ofera acces tuturor IMM-urilor din Romania la SmartBill Conta, prima aplicatie de contabilitate online care face legatura in timp real intre antreprenori si expertii contabili. Programul a fost prezentat initial in anul 2017, iar pana in prezent, aplicatia a fost testata si utilizata de peste 500 de companii din Romania in versiunea “private beta”.

“Am tinut cont de feedback-ul contabililor si am inclus in SmartBill Conta principalele cereri ale acestora, inclusiv un modul de salarii care genereaza si mult prea celebra declaratie D112. Avem in plan o multitudine de optimizari si integrari care vor usura munca antreprenorilor si contabililor, estimam ca va reduce cu 50% munca manuala”, a declarat Alexandru Leca, Project Manager SmartBill Conta, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Programul acopera principalele fluxuri contabile, iar toate rapoartele disponibile sunt structurate astfel incat sa fie usor de inteles si analizat. Printre functionalitatile care diferentiaza SmartBill Conta de alte programe de contabilitate se numara prelucrarea automata a documentelor de la clientii care folosesc deja SmartBill, dar si prelucrarea semi-automata a extraselor de cont de la principalele banci. Firmele de contabilitate au acces 100% gratuit la aplicatia Smart Bill Conta.

“Viziunea noastra este ca SmartBill o sa devina un ecosistem care sa elimine munca manuala, aducand castiguri majore de timp, bani si oportunitate firmelor din Romania. Spre exemplu, o vanzare lansata intr-un magazin online sau intr-unul fizic poate genera factura si scadea gestiunea automat si mai mult, va ajunge in timp real la contabilitate. O alta facilitate este importul extraselor de cont din banca si reconcilierea semi-automata a incasarilor si platilor, care scuteste foarte mult timp atat in cadrul firmei client cat si la firma de contabilitate”, a declarat Radu Hasan, CEO Smart Bill

SmartBill Conta ruleaza pe serverele Amazon Web Services, cel mai important furnizor de infrastructura Cloud din lume, asadar datele utilizatorilor sunt permanent in siguranta. Aplicatia are cerinte minime de instalare, utilizatorii avand nevoie doar de un computer si acces la internet pentru a demara activitatea.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate, in prezent, de peste 55.000 de clienti, de la PFA-uri, la companii mici si mijlocii, si pana la multinationale, din toate sectoarele de business, precum servicii si comert. Peste 2 milioane de facturi sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri