Pireaus Bank Romania are un nou director pentru retail

Noul director general pentru retail banking si operatiuni al Piraeus Bank Romania este Catalin Parvu, conform deciziei luate la intrunirea generala a actionarilor si a consiliului de administratie.

Parvu va fi responsabil de extinderea si consolidarea portofoliului de produse bancare, coordonarea departamentelor de marketing si operatiuni cu carduri, activitatileaferente administrarii creditelor pentru persoane fizice, precum si de supervizarea sistemelor IT&C si aplicatiilor suport din cadrul bancii, informeaza un comunicat al bancii.

"Strategia Piraeus Bank Romania pentru anul viitor include lansarea de noi produse, imbunatatirea produselor actuale, consolidarea relatiilor cu clientii prin intermediul retelei de sucursale, precum si noi canale alternative de distributie. Pentru Piraeus va fi un an de extindere, atat la nivelul retelei cat si al cotei de piata", a spus Parvu.

Parvu a mai lucrat timp de opt ani la Banca Tiriac, unde a ocupta postul de vicepresedinte si membru al Consiliului de Administratie, iar in urma cu un an a devenit vicepresedinte si membru al Consiliului de Administratie al Bancii tiriac-HVB Group.

Banca avea, la jumatatea anului, active de 1,19 miliarde lei (335 milioane euro), care reprezentau 0,83% din activele bancare romanesti, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cât costă o asigurare contra Covid-19 pentru angajații unei companii
Setari Cookie-uri