Compania austriaca DAS Ísterreichische Allgemeine Rechtsschutz, membra a grupului Ergo, a notificat, recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), cu privire la intentia de a activa in Romania, in baza principiului liberei circulatii a serviciilor, potrivit paginii de internet a CSA.

DAS va oferi, pe piata romaneasca, doua tipuri de asigurari generale, respectiv asigurari de protectie juridica si asigurari de asistenta turistica. Asigurarile de protectie juridica acopera cheltuielile cu procedura judiciara si alte cheltuieli, cum ar fi apararea, reprezentarea si recuperarea pagubei suferite de asigurat printr-un proces civil sau penal, sau in cazul unei reclamatii indreptate impotriva acestuia.

DAS este membra a grupului de asigurari Ergo, detinut in proportie de 94,7% de Munich Re, al doilea reasigurator al lumii.

In 2005, grupul Ergo a inregistrat un volum total de prime brute subscrise de peste 16 miliarde euro si este lider pe piata europeana a asigurarilor de sanatate si a asigurarilor de protectie juridica. Ergo administreaza investitii in valoare de peste 100 miliarde euro si are un capital social de 4,2 miliarde euro. Grupul este activ in 22 de tari ale Europei si are peste 50.000 de angajati.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri