Societatea Gerom SA Buzau ar putea contracta un credit in valoare de 2,3 milioane euro (7,8 milioane lei) de la Banca Comerciala Romana (BCR), pentru achizitionarea unui cuptor de curbare-securizare, potrivit unui comunicat al companiei, informeaza NewsIn.

Propunerea se va afla pe ordinea de zi a unei adunari generale a actionarilor (AGA) societatii din 2 aprilie. De asemenea, actionarii ar putea aproba infiintarea unei noi societati cu raspundere limitata, cu un capitalul social de 578.000 lei si cu sediul in orasul Buzau, va avea ca domeniu principal de activitate montarea ferestrelor si usilor, a mobilierului urban si comercial.

In primele noua luni ale anului 2006, Gerom a inregistrat o cifra de afaceri de 15,4 milioane lei (circa 4,38 milioane de euro), cu 2,21% mai mica decat in acelasi interval al anului 2005, si un profit de aproximativ 352.159 lei (circa 100.000 de euro).

Gerom Buzau are un capital social de 22,81 milioane lei si are ca actionaru majoritar compania Hystria Expert, care detine 77,98 % din capitalul social.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Ce lucruri ar putea învăța companiile în această perioadă de criză
Setari Cookie-uri