Estima Finance reduce dobanzile la toate tipurile de credite

Estima Finance, parte a GE Money Romania, a anuntat scaderi promotionale ale dobanzilor la toate tipurile de credite pe care le ofera clientilor prin partenerii sai DOMO, Interhome, PIC, grupul AVER, etc.

Reducerea dobanzilor se aplica incepand cu luna mai la produsele standard de creditare oferite de Estima Finance. Noile dobanzi promotionale pornesc de la 9,9% pe an, cu DAE incepand de la 20,53% si vor fi valabile pe toata perioada verii.

In plus, clientii, care achizitioneaza produse prin intermediul partenerilor cheie ai Estima Finance mentionati mai sus, pot beneficia si de o promotie speciala cu dobanda de numai 6,9% pe an. Pentru aceasta promotie, DAE porneste de la 16,5%.

„Am redus dobanzile pentru a facilita accesul clientilor nostri la toate produsele pe care doresc sa le achizitioneze”, a declarat Mihaela Burete, Product Manager Estima Finance.

In primul trimestru al acestui an Estima Finance a inregistrat o crestere cu 85% a volumului de credite acordate fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri