ALD Automotive, filiala de leasing operational si administrare de flote auto a Grupului Societe Generale, vrea sa isi ridice numarul autovehiculelor in administrare in Romania cu 50%, pana la 3.000 de masini in 2007.
Compania gestioneaza, in prezent, peste 2000 de autovehicule pe teritoriul Romaniei.

"Estimam o crestere asemanatoare cu cea inregistrata anul trecut, in conditiile in care piata leasingului operational ar putea ajunge sa reprezinte aproximativ 10% din totalul pietei romanesti de profil", a spus directorul general de la ALD Automotive, Philippe Valigny.

Acesta a mai apreciat ca "evolutia pietei in Romania urmeaza tendinta celei vest-europene, unde leasingul operational a castigat treptat teren si reprezinta, in prezent, peste sase milioane de autovehicule apartinand companiilor, dintr-un total de peste 20 de milioane".

ALD Automotive are o clientela de 84 de companii romanesti si multinationale, carora le ofera servicii de finantarea autovehiculelor, precum si de mentenanta, asigurari, autovehicul de inlocuire, asistenta pentru sofer si vehicul, serviciu VIP si altele.

ALD Automotive a intrat pe piata din Romania in 2005 si este o companie detinuta in comun de ALD Automotive si BRD- Groupe Societe Generale. Potrivit comunicatului, ALD Automotive, filiala specializata in leasing operational si administrarea flotelor de vehicule a Societe Generale, este una dintre cele mai importante companii europene in acest sector si opereaza in 36 de tari, avand peste 687.000 de masini in administrare.

BRD este a doua banca din Romania, cu active de peste 8,7 miliarde de euro si peste 2,2 milioane de clienti. Banca are, de asemenea, a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), de cinci miliarde de euro.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri