Provident Financial Romania a acordat in cei doi ani de la infiintare credite de peste 12 milioane euro si vrea sa investeasca in acest an peste 11 milioane euro pentru extinderea activitatii.

"In acest an, vom investi peste 11 milioane euro, atat in infrastructura teritoriala cat si in ceea ce priveste recrutarea si pregatirea angajatilor nostri. Compania va continua investitiile si in 2009, iar pana la sfarsitul anului viitor vrem sa acoperim cele mai importante orase din tara", a declarat Stephen Rice, directorul general al Provident Financial.

Provident Financial Romania si-a inceput activitatea in aprilie 2006 si are in prezent 300 de angajati si 800 de reprezentanti independenti, care deservesc cei peste 50.000 de clienti ai companiei.

Compania de credite de consum vrea sa ajunga, pana la sfarsitul lui 2008, la peste 450 de angajati si circa 2.000 de reprezentanti.

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance si estimeaza ca va acoperi intreg teritoriul Romaniei in 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Modificarile BNR au injumatatit clientii IFN-urilor
Setari Cookie-uri