Compania de asigurari Clal Insurance din Israel a incheiat un acord preliminar de vanzare a unei participatii de 50% la subsidiara detinuta in Romania. Valoarea tranzactiei este egala cu valoarea investitiei facuta in unitate, iar cumparatorul nu a fost dezvaluit, scrie publicatia israelieana Globes.

In cazul in care acordul va fi finalizat, Clal Insurance va folosi suma obtinuta pentru extinderea operatiunilor in alte state din Europa de Est.

Clal Insurance Enterprises Holding Ltd a fost autorizata, la finalul alui 2006, de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), sa vanda polite de asigurare pe teritoriul Romaniei, prin intermediul subsidiarei sale, Clal Asigurari-Reasigurari, al carei sediu central a fost stabilit la Bucuresti. Subsidiara Clal din Romania dispune de 140 de angajati si de 41 de sucursale pe intreg teritoriul Romaniei, investitia totala fiind in valoare de opt milioane de dolari.

Compania de holding a Clal Insurance Enterprises, unul dintre liderii pietei israeliene a asigurarilor, detine, in urma majorarii de capital, 99,9% din actiunile firmei romanesti


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Setari Cookie-uri