Posesorii cardului MasterCard Say - BRD Finance pot rambursa banii fie in sume minime lunare, cu o dobanda de 2,2%, fie integral, fara niciun cost, in perioada de gratie cuprinsa intre 18 si 47 de zile.

Cardul este acceptat si de bancomatele (ATM) care afiseaza sigla MasterCard, pentru retragerile de numerar, putand fi folosit atat in tara, cat si in strainatate.

Actele necesare pentru emiterea cardului sunt actul de identitate si adeverinta de salariu sau cuponul de pensie, iar posesorii il pot folosi imediat ce primesc raspuns la solicitarea de emitere. Cardul personalizat este trimis clientului intr-un interval de maximum 2 saptamani.

Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 lei si este inclusa in primul extras de cont.

Citeste si:

Posesorii cardului beneficiza de o asigurare de viata speciala, care acopera riscul producerii unor evenimente neprevazute, precum somaj, deces, invaliditate sau incapacitatea temporara de munca.

BRD Finance este o companie mixta, creata de BRD-Groupe Societe Generale (care detine 49% din capital) si Franfinance (51%), filiala a grupului SocGen specializata in credite de consum.

Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie 2004, BRD Finance mai are parteneriate cu Rombiz, Carrefour, Daniel, Diverta, Boom TV, Staer, Reader’s Digest, Renault, Dacia, Goldo si Bani.Doar Bani.

Magazinele Say, detinute de compania MCS Communications, ofera produse, accesorii si servicii din sfera telefoniei mobile, televiziunii digitale, foto, IT si multimedia. In prezent, reteaua Say numara 76 magazine operationale, avand o acoperire nationala.