Banca Comerciala Carpatica (BCC) a lansat, miercuri, doua noi produse de creditare - Creditul Practic si Creditul Pensionarul - pentru finantarea nevoilor personale ale salariatilor romani rezidenti si ale pensionarilor, potrivit comunicatului bancii.
Creditul Practic se adreseaza salariatilor romani rezidenti, cu domiciliul sau locul de munca in judetul unde isi are sediul sucursala BCC, a caror varsta nu depaseste, la finele perioadei de creditare, varsta de 65 de ani in cazul barbatilor si 60 de ani in cazul femeilor.

Produsul este destinat pentru satisfacerea nevoilor personale si se acorda, fara ipoteca, in lei, euro si dolari, pe o perioada de 60 de luni, suma maxima pe care o poate incasa beneficiarul fiind de 7.500 euro, echivalent in lei sau dolari.

Creditul Pensionarul se acorda in lei si se adreseaza pensionarilor, cetateni romani rezidenti, cu domiciliul in judetul unde isi are sediul sucursala BCC. Pentru a beneficia de suma maxima de 15.000 lei, oferita de Banca Comerciala Carpatica, beneficiarii nu trebuie sa depaseasca varsta de 65 de ani la data acordarii creditului, dar nu mai mult de 70 de ani la data de sfarsit a contractului de credit. Creditul vizeaza finantarea nevoilor personale si se acorda pe o perioada de 48 de luni.

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Banca Comerciala Carpatica ofera serviciul inteligent de internet banking – BCC e-SMART -, destinat efectuarii diverselor operatiuni bancare prin intermediul caruia pot fi achitate inclusiv ratele la creditele contractate. BCC e-SMART reprezinta o solutie informatica orientata inspre nevoile clientilor, la care comisioanele sunt mai mici cu 35% decat cele practicate pentru operatiunile similare desfasurate la ghiseul bancii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri