Eureko antreneaza tinerii actuari

Eureko lanseaza primul sau program de trainee pentru tinerii absolventi romani care aspira la o cariera internationala in domeniul actuariatului, care se adreseaza absolventilor facultatilor de matematica, cibernetica si statistica din tara.
Programul „International Actuarial Specialist” se adreseaza absolventilor facultatilor de Matematica, Cibernetica si Statistica din intreaga tara.
Programul va incepe in luna septembrie si se va derula pe parcursul a doi ani si jumatate. Primele 6 luni vor fi in Eureko Romania, iar urmatorii 2 ani in celelalte companii Eureko, din Olanda, Irlanda sau Grecia. Astfel, candidatul ales va avea sansa de a invata tainele actuariatului de la expertii europeni ai grupului Eureko.

„Programul, sustinut si dezvolvat de Eureko Group Division Europe, va oferi tinerilor posibilitatea de a-si dezvolta o cariera internationala intr-un domeniu foarte interesant si provocator asa cum este cel al actuariatului. La finalul programului, participantii au sansa de a fi angajati in una din filialele Eureko din strainatate”, a declarat Mihaela Manatu, director resurse Umane Eureko Romania.

Pe durata programului, participantul va beneficia de un pachet salarial motivant, cursuri specifice si programe de dezvoltare profesionala. Pentru a fi eligibili, potentialii participanti trebuie sa scrie si sa vorbeasca fluent in limba engleza, sa detina o diploma de licenta de la facultati precum Statistica, Cibernetica sau Matematica, sa aiba abilitati de comunicare si dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional in domeniul asigurarilor.

Experienta in domeniul financiar reprezinta un avantaj in selectia candidatilor.

Eureko este un grup financiar cu o pozitie puternica in Europa, inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 13 tari europene, cu peste 20.000 de angajati. Obtinand un profit net de 979 milioane euro in 2007, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor si pensiilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Topul băncilor din România: cum arată clasamentul condus de clujenii de la BT
Setari Cookie-uri