Compania de asigurari Eureko si GarantiBank Romania au semnat un acord de parteneriat pentru distributia de pensii private.
In cadrul acestui parteneriat, sucursala romaneasca a bancii de origine turca urmeaza sa primeasca vizul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) ca agent de marketing.

Ulterior, GarantiBank va distribui prin reteaua proprie de agentii pensii private obligatorii si facultative administrate de compania de pensii a grupului Eureko.

“Intentionam sa oferim o abordare de tip „one stop shopping” clientilor nostri. Prin acest parteneriat, GarantiBank va oferi pensii private. Acesta este primul pas catre diversificarea surselor de venit ale clientilor nostri in momentul pensionarii. Suntem siguri ca pensiile private, alaturi de produsele noastre de economisire traditionale, vor raspunde nevoilor si asteptarilor acestora”, a declarat Okan Yurtserver, director retail banking si bancassurance in cadrul GarantiBank.

Eureko si GarantiBank au deja o intensa relatie de colaborare in Turcia, iar aceasta initiativa reprezinta o evolutie fireasca a acestui parteneriat.

Eureko este parte a Grupului Eureko BV, grup financiar prezent in 13 tari avand 20.000 angajati. Cu un profit net de 115 milioane de euro in prima jumatate a anului in curs, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor si pensiilor.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul in Amsterdam, detinuta integral de Garanti Turcia, cea mai mare banca privata din Turcia.

In Romania, GarantiBank detine 50 de agentii, dintre care 20 in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Ministrul Muncii: Pensiile vor creste, sumele sunt prevazute in buget
Setari Cookie-uri