Clientii Praktiker isi vor putea achita cumparaturile facute in magazin in rate, prin intermediul produselor de finantare oferite de GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric in Romania. In primele 9 luni ale anului 2009, GE Money a acordat credite in magazin in valoare de 28 milioane dolari.
Astfel, orice client Praktiker poate aplica pentru un credit in magazin, cu rate esalonate pe perioade cuprinse intre 1 si 5 ani. Suma maxima care poate fi imprumutata este de 50.000 de lei, iar nivelul dobanzii anuale efective (DAE) incepe de la 37,12%.

Pentru un credit de 2500 de lei pentru un produs sau mai multe luate de la Praktiker, pentru 5 ani prin produsul de finantare „Maxi 15.9%” de la GE Money, rata lunara este de 83,7 lei, iar, in final, clientul plateste 5049 lei, adica dublu.

Oferta este disponibila in cele 26 de magazine Praktiker din tara, iar informatii suplimentare pot fi obtinute de la birourile de rate GE Money.

„Stim ca romanii sunt atasati de casa lor si cauta in permanenta solutii pentru a-si face locuinta mai confortabila. Ne bucura faptul ca putem veni cu o solutie financiara practica si accesibila pentru toti cei care vor sa cumpere produse pentru amenajarea casei si gradinii de la Praktiker”, a declarat Bogdan Dobre (foto), directorul general al Ralfi IFN SA, companie specializata in acordarea de credite de consum sub brandul GE Money.

Ralfi are 420 angajati si ofera credite de consum sub brandul GE Money in cele 800 de magazine ale peste celor 400 de retaileri parteneri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Brico Depot ataca pozitia de lider a Dedeman cu un brand nou