Piraeus Bank Romania a redus cu pana la 1% marjele aplicate dobanzilor aferente creditelor ipotecare, imobiliare si de consum, cu sau fara garantie reala.
Masura de reducere a marjelor cu pana la 1% se va aplica pentru creditele noi, contractate incepand de astazi, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.

Aceasta este cea de-a doua diminuare a dobanzilor la credite efectuata de Piraeus Bank Romania in decurs de 2 luni, dupa ce in septembrie banca a redus cu pana la 2,75 puncte procentuale dobanzile pentru creditele de nevoi personale Happy End, acordate in moneda nationala, sustin reprezentantii bancii.

“In decurs de doua luni am facut doi pasi catre o creditare mai accesibila. Ne dorim ca evolutia economica viitoare sa creeze premizele continuarii trendului descendent al dobanzilor la credite si sa incurajeze cererea de imprumuturi bancare in randul persoanelor fizice”, a declarat Catalin Parvu, directorul general executiv al Piraeus Bank Romania.

Scaderile marjelor de dobanda se aplica diferentiat, in functie de tipul de imprumut contractat de client.

Piraeus Bank Romania este detinuta de grupul elen Piraeus Bank Group, care are o retea de 902 sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si