Omniasig, companie specializata in asigurari generale membra a Vienna Insurance Grup (VIG), a lansat un produs casco care ofera posibilitatea extinderii gratuita si fara prime suplimentare.

Polita Casco Europa Plus este un produs este adaptata actualelor conditii economice precare. “Crearea acestui nou produs a avut la baza stabilirea nevoilor clientilor nostri in acest moment, precum si adaptarea lui la situatia economica dificila pe care multi dintre acestia o traverseaza. Acesta este inceputul unei serii de lansari de noi produse pe care le pregatim, adresate unui public larg si adaptate momentului”, a declarat Costi Stratnic, director vanzari Omniasig.

Astfel, in perioada 9 martie – 31 mai 2010, produsul ofera beneficii promotionale in ceea ce priveste tariful la care se adauga un sistem de rate fexibile, extinderea gratuita a acoperirilor politei, fara nicio conditionare a clientului de a incheia o alta polita la Omniasig si fara plata unor prime suplimentare, pe teritoriul Europei, inclusiv in Kosovo, Republica Moldova, Rusia si Ucraina, si chiar si in Turcia (atat in partea europeana, cat si in cea asiatica).

Polita presupune si un sistem de fransize flexibil, care permite clientului sa aleaga combinatia de fransize la daune totale, partiale sau furt care i se potriveste cel mai bine.

Polita Casco Europa Plus are un tarif simplificat, fara a mai fi nevoie de diferentierea pe marci a autoturismelor. De aceea, in functie de valoarea sumei asigurate si a combinatiei de fransize dorita de client, se poate stabili automat tariful unei astfel de polite.

Prima de asigurare se poate achita integral sau in maxim 6 rate. Totodata, pentru plata integrala a politei, clientii beneficiaza de o reducere de 5%.

De exemplu, in conditiile unor fransize deductibile de 10% pentru avarie totala, 10% pentru furt total si 100 euro/eveniment pentru daune partiale, pretul unei polite pentru un autoturism a carui suma asigurata este de maxim 10.000 euro este de 337,25 euro, avand incluse atat riscul de avarii, cat si cel de furt.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite inregistrate ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. In prezent, compania ocupa locul al doilea pe piata asigurarilor generale din Romania, cu o cota de piata de 15,70.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Daunele RCA si CASCO pot fi solutionate online la Asirom
Setari Cookie-uri