Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, spune ca isi va da demisia daca in sase luni nu scade evaziunea fiscala.

"Prefer ca peste sase luni sa ne adunam aici si sa constatati dumneavoastra daca exista sau nu (rezultate in combaterea evaziunii si contrabandei, n.r.). In cazul in care nu exista, cred ca in momentul acela ar trebui sa plec eu, pentru ca am spus ce se intampla. Daca in sase luni de acum inainte nu vom avea rezultate, inseamna ca nu vom avea rezultate nici anul viitor, nici peste doi ani, si atunci inseamna ca am pierdut aceasta batalie, iar cei care pierd batalii trebuie sa dispara", a declarat el la o dezbatere pe tema evaziunii fiscale din domeniului tutunului, potrivit NewsIn

Ministerul de Interne si Ministerul de Finante au pregatit deja un program extrem de agresiv de combatere a evaziunii fiscale, in toate domeniile, fara exceptie si fara privilegii, a anuntat duminica premierul Emil Boc.

"Vom avea un program extrem de agresiv in continuare de combatere a evaziunii fiscale. Aici Ministerul de Interne, Ministerul Finantelor au deja pregatite masurile si cu o vointa mult mai determinata pentru implementarea acestor masuri in toate domeniile fara niciun fel de exceptie, fara niciun fel de privilegii pentru a continua acest program", a spus Boc.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Internelor, Vasile Blaga, sunt principalii responsabili din Guvern in ceea ce priveste combaterea evaziunii fiscale si a contrabandei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Teodorovici opreste proiectul cu inchisoarea pentru datornici