Uniqa Asigurari, membra grupului austriac cu acelasi nume, nu va majora tarifele la politele de asigurare civila auto (RCA) in urma cresterii TVA cu 5 puncte procentuale pana la 24%, a anuntat asiguratorul.

Astfel, asiguratorul a decis sa mentina tarifele la politele RCA la nivelul existent, pentru a incuraja incheierea asigurarilor in vederea protectie in cazul producerii unor evenimente neprevazute, se specifica in comunicat.

Totodata, in perioada 15 iunie – 31 august 2010, compania de asigurari desfasoara o campanie RCA de reinnoire, in care ofera clientilor 15% discount pentru persoane fizice la plata anticipata anuala, 20% discount pentru orice asigurare facultative non-auto achizitionata impreuna cu RCA, serviciul Uniqa MeteoAlert gratuit.

In prezent, capitalul social al Uniqa Asigurari este de 320,26 milioane de lei, dupa o crestere cu 121% a acestui de la 45 milioane de euro, la inceputul anului 2009. Anul trecut, compania a inregistrat un profit de 2,47 milioane de lei, iar primele brute subscrise au totalizat 496,70 milioane de lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si