Bogdan Speteanu preia, incepand cu data de 1 octombrie anul curent, functia de director general al BCR Leasing IFN, a anuntat compania.
Inainte de a se alatura echipei BCR Leasing IFN, Bogdan Speteanu (foto), in varsta de 33 de ani, a activat ca director de program in cadrul Erste Group, in Viena. Anterior, Speteanu a fost directorul Directiei de Strategie din BCR, director audit intern BCR si membru in Comitetul Director al Omniasig. Alaturi de atributiile executive, Speteanu ocupa in prezent pozitia de Membru in Comitetul Director al BCR Chisinau.

Bogdan Speteanu este absolvent al Executive MBA Asebuss la Romanian – American Business School alaturi de o serie de cursuri de specializare in finante si audit in SUA si Marea Britanie. Speteanu este, unul dintre cei 3 absolventi din Romania al Programului de Dezvoltare a Top Managementului, din cadrul Erste Group.

Bogdan Speteanu il inlocuieste pe Thomas Tolazzi, al carui mandat in cadrul companiei s-a incheiat la 1 octombrie 2010. "In perioada mandatului sau, BCR Leasing a parcurs pasi importanti catre integrarea in cadrul Grupului BCR, prin implementarea unei noi strategii corporative ai carei piloni se bazeaza pe extinderea distributiei produselor BCR Leasing prin intermediul retelei de sucursale a BCR, eficientizarea fluxurilor interne si adaptarea ofertei companiei la cerintele clientilor sai externi si interni", mai scrie in comunicatul companiei.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european Erste Group. Compania ofera o gama extinsa de servicii de leasing financiar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Primul serviciu de car sharing electric fara cheie. Pornesti cu cardul
Setari Cookie-uri