„Generali continua prin aceasta campanie sa acorde beneficii suplimentare clientilor responsabili. Parintii fac parte din categoria soferilor prudenti, iar pentru acestia am gandit inca de la inceput tarife speciale, la care se aplica suplimentar reduceri de pana la 25%. De asemenea, campania RCA pe care o derulam in aceasta perioada aduce un element de noutate - copiii sunt si ei rasplatiti de catre Generali pentru alegerea parintilor, premiul cel mare pus in joc constand intr-o excursie pentru toata familia la Disneyland Paris”, a explicat Adrian Marin (foto), director general-adjunct Generali Asigurari.

De asemenea, clientii vor primi inclusiv pachetul de avantaje suplimentare, care este disponibil in egala masura tuturor celor care achizitioneaza o polita RCA in aceasta perioada: asistenta rutiera gratuita, reduceri semnificative la reinnoirea politei pentru clientii fara daune sau tarife speciale pentru alte produse de asigurare Generali Asigurari, se arata in comunicatul companiei.

„RCA-ul este considerat in general un produs simplu, iar concurenta pe acest segment se desfasoara pe terenul preturilor. Noi i-am oferit insa valoare adaugata prin tarifarea segmentata, care asigura un mod corect de stabilire a preturilor, precum si beneficiile suplimentare acordate. Mai mult, avand un portofoliu complet de asigurari, le putem oferi clientilor RCA reduceri de pana la 30% pentru alte produse de asigurare”, a incheiat Adrian Marin.

Citeste si:

Grupul italian Generali este prezent in Romania prin subsidiara Generali Asigurari, ce desfasoara toate tipurile de asigurare, si prin FATA Asigurari, filiala locala a FATA Assicurazioni, membra a grupului. FATA este specializata in asigurari pe sectorul agricol. De asemenea, compania mixta Generali PPF Holding controleaza Ardaf, prin Iberian Structured Investments BV.

Generali are afaceri si pe piata romaneasca a pensiilor private facultative si obligatorii.