Institutiile financiare non-bancare Motoractive, Ralfi si Domenia Credit vor functiona incepand de la finalul acestui an sub marca Garanti.


Grupul Garanti Romania a anuntat aderarea celor trei institutii financiare non-bancare, Motoractive IFN SA, Ralfi IFN SA, Domenia Credit IFN SA, care au functionat anterior sub brandul GE Money, la identitatea si valorile Garanti, incepand cu finalul acestui an.

Garanti Turcia a achizitionat pachetul de actiuni detinut de GE Money la aceste trei entitati, devenind astfel singurul actionar al acestora, cu o participatie de 100%.

Alaturi de Garanti Bank, cele 3 entitati care au operat sub marca GE Money vor forma Grupul Garanti si isi vor schimba marcile comerciale, insa isi vor pastra denumirile oficiale. Astfel, cele trei IFN-uri isi vor desfasura activitatea sub urmatoarele marci dedicate: Motoractive Leasing va functiona sub marca Garanti Leasing, Ralfi se va schimba in Garanti Credite de Consum, in timp ce noua marca a Domenia va fi Garanti Credite Ipotecare.

Totodata, banca are o noua denumire oficiala, Garanti Bank S.A.

Procesul de rebranding a fost initiat deja pe plan intern si va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie 2011 si in relatiile cu clientii si colaboratori precum comercianti, dealeri, brokeri, anunta reprezentantii Garanti Bank. Ca rezultat al acestui proces de integrare si rebranding, Grupul Garanti va oferi servicii financiar-bancare pe piata locala catre peste 450.000 de clienti.

Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si Garanti Credite Ipotecare isi vor continua activitatile pe piata locala, sub coordonarea Garanti, deservind peste 250.000 de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri