Uniqa Asigurari lanseaza campania RCA de iarna 2010-2011, oferindu-le, in acelasi timp, clientilor sai un nou website, rcauniqa.ro, dedicat asigurarilor RCA, a anuntat compania.
In cadrul campanie de iarna, compania ofera reduceri de pret de pana la 35% la diverse produse de asigurare facultativa. De asemenea, noul site lansat de companie, rcauniqa.ro, ofera informatii despre ofertele din perioada campaniei.

„Prin intermediul rcauniqa.ro clientii pot afla ofertele Uniqa, pot calcula tariful lor pentru RCA si trimite cereri de asigurare sau solicitari de informatii, urmand sa fie contactati in cel mai scurt timp de un reprezentant al Uniqa Asigurari”, a declarat Alfred Vlcek (foto), vicepresedinte directorat Uniqa Asigurari.

Noul site face parte din campania de publicitate a Uniqa Asigurari, care se desfasoara din data de 16 februarie sub sloganul „Cu oferta RCA Uniqa, viitorul tau este un joc sigur”. Campania se va derula la TV, radio, in presa scrisa, online, prin outdoor si mijloace de transport in comun.

Totodata, Uniqa ofera soferilor auto o reducere de 15% la asigurarea RCA pentru un an, daca incheie si polita PAD (asigurarea obligatorie pentru locuinta). Mai mult, clientii care incheie asigurarea RCA beneficiaza de un pret cu 35% mai mic pentru asigurarea facultativa de locuinte „Locuinta & Protectie” si asigurarea de accidente de persoane „Integritate&Incredere”.

Astfel, fiecare client care incheie o asigurare obligatorie auto va fi recompensat cu un flyer cu ajutorul caruia poate beneficia de reducerea de 35% acordata de Uniqa Asigurari pentru asigurarea facultativa de locuinte si asigurarea de accidente de persoane in urmatoarele trei luni de la achizitie.

Grupul Uniqa este prezent piata din Romania prin intermediul Uniqa Asigurari, companie cdare a rezultat din achizitia de catre grup in anul 2008 a societatii Unita. Ulterior Unita si-a schimbat numele in Uniqa Asigurari. Unita, infiintata in anul 1990 in Timisoara, a fost prima companie privata de asigurari din Romania.

In prezent, capitalul social al companiei Uniqa Asigurari este de 260,27 milioane de lei. In anul 2009 Uniqa Asigurari a inregistrat un profit de 2,47 milioane de lei, iar primele brute subscrise de Uniqa Asigurari au totalizat 496,70 milioane de de lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri