BRD-Groupe Société Générale a lansat creditul pentru finantarea nevoilor de trezorerie ale beneficiarilor de subventii acordate prin Masurile de sprijin cuprinse in Axa II PNDR.
Produsul este construit pe baza unui nou parteneriat tripartit incheiat cu Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN SA (FGCR) si este disponibil pana la data de 30 iunie 2010.

In baza cesiunii de creanta de la APIA si a garantiei FGCR, clientii BRD vor beneficia de o finantare de 80% din sumele ce urmeaza a fi incasate pana la jumatatea anului. Clientii BRD au posibilitatea de a achita dobanda aferenta la momentul incasarii subventiilor de la APIA.

In functie de masura in care se incadreaza beneficiarii creditelor, programul derulat prin BRD se adreseaza fermierilor care desfasoara activitati in zonele de deal si de munte, conform masurilor 211 si 212, respectiv fermierilor care introduc si continua metodele de productie agricola, compatibile cu protectia si imbunatatirea mediului, a biodiversitatii, apei, solului si peisajului rural in conformitate cu masura 214.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are a doua capitalizare bursiera la BVB.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri