Alina Mirea, noul director de Audit din cadrul Deloitte, va prelua conducerea biroului regional din Timisoara, urmand sa coordoneze activitatea firmei de consultanta in regiune, in paralel cu proiectele derulate la nivel central.

In ianuarie 2011, echipa de management a firmei Deloitte s-a extins prin recrutarea unui nou membru - Alina Mirea (foto), Audit & Assurance Director.

„Am urmarit intotdeauna - si in ultimii ani cu o mai mare intensitate - sa integram activitate noastra atat la nivelul serviciilor oferite, cat si in ceea ce priveste proximitatea fata de clienti”, spune Ahmed Hassan, Partener coordonator al departamentului de Audit, Deloitte Balcani.

El considera ca Alina Mirea dispune de capacitatea si abilitatea de a dezvolta activitatea Deloitte in Banat.

Inainte de a se alatura echipei de management Deloitte, Alina Mirea a fost partener intr-o alta firma de consultanta cu renume international.

Mirea are experienta in Standardele de Raportare Financiare Internationale, in Standardele Romanesti de Contabilitate, precum si in USGAAP. Ea este membra a unor organisme profesionale din Romania, precum ACCA, CECAR si CAFR.

„Banatul are un potential economic substantial, iar mediul local de afaceri s-a dezvoltat accelerat in ultimii ani”, spune Alina Mirea.

„Exista deja lideri confirmati in randul antreprenorilor autohtoni, unii dintre ei devenind chiar jucatori importanti la nivel regional pe mai multe paliere. Pe masura ce aceste companii se dezvolta, deschiderea catre serviciile profesionale creste, dar exigenta in selectie este pe masura", a adaugat Mirea.

Atentia echipei conduse de noul director de Audit se va focaliza asupra firmelor de talie medie si cu actionariat local, pentru furnizarea serviciilor de audit, fiscalitate si consultanta in afaceri.

Inaugurat in octombrie 2008, biroul Deloitte din Timisoara are in acest moment o echipa formata din 10 specialisti. Cea mai mare parte a clientilor din Banat isi desfasoara activitatea in productie, industria auto, electronice si industria bunurilor de consum.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Deloitte Romania angajeaza 60 de tineri