In primul trimestru al anului trecut compania a generat afaceri de 1,4 mil. euro.

In 2010, companiile din cadrul grupului (Wizrom Software, WizSalary Software si filialele externe) au inregistrat venituri de 5,9 milioane euro, in crestere fata de 2009.

„Evolutia pozitiva a Wizrom a continuat si in primul trimestru al acestui an, in mare parte datorita concentrarii activitatilor noastre asupra verticalelor in care activam. Astfel, am remarcat o revenire spectaculoasa a firmelor din domeniul productiei, pe fondul cresterii comenzilor de la beneficiarii din strainatate. De asemenea, industria auto cunoaste acum o crestere semnificativa, pe care suntem pregatiti sa o sustinem cu solutii specializate”, a declarat a declarat Adrian Bodomoiu (foto), managing director Wizrom Software.

Citeste si:

La 31 martie 2011, compania avea 3.138 de clienti, fata de 3.079 la finele anului 2010. Cei 59 de noi clienti din cursul primelor trei luni ale anului 2011, reprezinta o crestere de peste 50% a numarului de clienti care au ales Wizrom ca partener, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru 2011, compania se asteapta in continuare la o cerere in crestere de solutii informatizate care sa genereze clientilor beneficii cat mai rapid posibil, in conditiile in care eficientizarea costurilor operationale ramane provocarea de baza pentru toate companiile, pe langa cea a gasirii de noi clienti

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.