Grupul de firme Wizrom, unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor din Romania, a inregistrat o crestere de 7,1% a veniturilor in cursul primului trimestru, fata de aceeasi perioada din 2010, pana la 1,5 mil. euro, conform companiei.
In primul trimestru al anului trecut compania a generat afaceri de 1,4 mil. euro.

In 2010, companiile din cadrul grupului (Wizrom Software, WizSalary Software si filialele externe) au inregistrat venituri de 5,9 milioane euro, in crestere fata de 2009.

„Evolutia pozitiva a Wizrom a continuat si in primul trimestru al acestui an, in mare parte datorita concentrarii activitatilor noastre asupra verticalelor in care activam. Astfel, am remarcat o revenire spectaculoasa a firmelor din domeniul productiei, pe fondul cresterii comenzilor de la beneficiarii din strainatate. De asemenea, industria auto cunoaste acum o crestere semnificativa, pe care suntem pregatiti sa o sustinem cu solutii specializate”, a declarat a declarat Adrian Bodomoiu (foto), managing director Wizrom Software.

La 31 martie 2011, compania avea 3.138 de clienti, fata de 3.079 la finele anului 2010. Cei 59 de noi clienti din cursul primelor trei luni ale anului 2011, reprezinta o crestere de peste 50% a numarului de clienti care au ales Wizrom ca partener, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru 2011, compania se asteapta in continuare la o cerere in crestere de solutii informatizate care sa genereze clientilor beneficii cat mai rapid posibil, in conditiile in care eficientizarea costurilor operationale ramane provocarea de baza pentru toate companiile, pe langa cea a gasirii de noi clienti

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri