Motorola (NYSE: MOT) a lansat terminalul mobil A910, care va fi disponibil in cadrul serviciului BT Fusion incepand cu trimestrul al treilea al anului 2006, informeaza un comunicat al companiei, transmite
Motorola A910 Wi-Fi/UMA (Unlicensed Mobile Access) este cel mai nou terminal din portofoliul Motorola de dispozitive cu convergenta fixa-mobila, care permit accesul nelimitat atat la retelele in banda larga, cat si la retelele GSM.

BT Fusion ofera caracteristicile unui telefon mobil obisnuit atunci cand utilizatorul se afla in timpul miscarii, si recunoaste cand utilizatorul se afla acasa si face automat legatura cu punctul central al BT, prin intermediul retelei in banda larga din Marea Britanie.

Odata cu lansarea acestui nou terminal, utilizatorii se vor putea conecta nelimitat atat la retelele mobile, cat si retelele fixe folosind BT Openzone, reteaua de acces Wi-Fi in locul tehnologiei actuale wireless Bluetooth.

Serviciul aduce consumatorilor - persoane fizice sau juridice - un avantaj net din punct de vedere al costurilor, permitandu-le sa se bucure de muzica si video atunci cand se afla in reteaua de acoperire Wi-Fi. De asemenea terminalul permite redarea melodiilor in format MP3, are capacitatea de a crea melodii personalizate, care pot rula simultan cu afisarea fotografiilor surprinse de camera video de 1,3 megapixeli dotata cu lumi-LED Flash, in timp ce utilizatorul foloseste e-mailul. Motorola A910 are sistem de operare Linux-Java, tehnologie wireless Bluetooth, apelare vocala, jocuri J2ME si mesagerie cu text anticipat pentru o experienta mobila accesibila si in acelasi timp de calitate. Motorola A910 utilizeaza semiconductorii Freescale si foloseste solutia imbunatatita mini-USB.

BT este unul dintre cei mai mari distribuitori de solutii de comunicare pentru utilizatorii din Europa, Americi si Asia Pacific. Principalele sale activitati includ servicii de telecomunicatii de retea in domeniul IT, local, national si international, precum si o comunicare imbunatatita in banda larga si servicii si produse de Internet.

BT se concentreaza in principal pe trei directii de actiune: BT Retail (care asigura o gama completa de servicii de comunicare si relationale catre mai mult de 20 milioane de consumatori si companii engleze), BT Wholesale (care asigura servicii si solutii de retea in Marea Britanie pentru mai mult de 600 de operatori de telefonie mobila si furnizori de servicii, inclusiv specificatii de banda larga si circuite personale) precum si BT Global Services, care asigura servicii IT de retea pentru a satisface necesitatile globale ale organizatiilor multi-site. BT Global Services opereaza in mult de 130 de tari si ofera, de asemenea, servicii de transport international.

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este companie americana, care activeaza in comunicatii wireless si comunicatii in banda larga. Inspirati de viziunea Seamless Mobility - mobilitate fara limite in comunicare, specialistii care formeaza echipa Motorola sunt dedicati obtinerii celor mai bune solutii care sa-i permita consumatorului sa ramana conectat, in permanenta si cu usurinta, la tot ceea ce inseamna viata sa: oameni, informatii, locuri, divertisment nelimitat.

Motorola asigura mobilitate fara limite in comunicare prin crearea unor produse esentiale pentru consumator si a unor experiente de mobilitate fara precedent. Una dintre cele 100 de companii incluse in celebrul top Fortune 100, avand o traditie indelungata si o prezenta puternica pe piata mondiala, Motorola a inregistrat in anul 2005 vanzari in valoare de 36,8 miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri