Grupul norvegian de telecomunicatii Telenor ASA a devenit, miercuri, prima companie de telefonie care introduce tariful zero pentru convorbirile telefonice efectuate de pe un telefon fix, in incercarea de a contracara tendinta consumatorilor de a trece de la telefonia fixa la cea mobila, informeaza Rompres.
"In premiera in istoria de 150 de ani a telefoniei, Telenor introduce tariful zero pentru telefonia obisnuita, in incercarea de a veni cu solutii atractive in intampinarea clientilor", a anuntat compania norvegiana intr-un comunicat de presa.

Noua oferta este valabila pe baza unui abonament lunar fix care acopera toate convorbirile efectuate de pe o linie analogica sau ISDN catre orice alta linie telefonica fixa din Norvegia. Convorbirile spre telefoanele mobile sau spre liniile telefonice fixe din afara Norvegiei vor fi taxate in continuare.

Asemeni majoritatii grupurilor importante de telecomunicatii din Europa, Telenor, companie controlata de stat, se confrunta cu o scadere alarmanta a veniturilor generate de activitatile de telefonie fixa. in ciuda interesului crescut pentru conexiunile la Internet in banda larga, in ultimul trimestru al anului trecut veniturile realizate de Telenor din telefonia fixa au scazut cu 3,8 procente comparativ cu perioada similara a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri