Vodafone Romania, al doilea jucator de pe piata locala de telecomunicatii, recruteaza aproximativ 100 de oameni care sa lucreze in magazinele operatorului, dar si in centrul de operatiuni de retea, a declarat pentru wall-street.ro, Madalina Dragoescu, manager de recrutare in cadrul companiei.

“Avem patru categorii de joburi. Pentru zona de entry-level oferim locuri de munca in magazinele Vodafone, unde nu cautam experienta, ci atitudine. De asemenea, fara experienta sau cu experienta mica cautam oameni pentru centrul de operatiuni de retea, unde recrutam in special absolventi de Politehnica. Pentru aceste doua categorii avem in jur de 100 de locuri de munca disponibile, impartite aproximativ egal. De asemenea, cautam specialisti pentru zona financiar- bancara si de raportare” a declarat Madalina Dragoescu, manager de recrutare in cadrul Vodafone Romania.

Operatorul are in jur de 2600 de angajati directi si in jur de 500 in magazinele din reteaua de parteneri Vodafone.

“Sa isi urmeze visul, sa nu faca compromisuri si sa se uite dupa oportunitati. Daca este vorba de domeniul vanzarilor, este mai important sa asculte si sa intelega clientii, sa nu fie agresivi”, ii sfatuieste specialistul Vodafone pe cei care isi doresc un loc de munca in cadrul companiei de telecomunicatii.

Vodafone a fost prezent in weekendul anterior la evenimentul Angajatori de Top, organizat de compania de recrutare Catalyst Solutions, standul Vodafone fiind unul dintre cele mai cautate de catre cei in cautarea unui loc de munca.

In cele doua zile ale evenimentului, ofertele celor peste 90 de companii prezente la Sala Palatului au atras in jur 15.000 de vizitatori.

Citeste si: Angajatorii din IT&C au sute de joburi: candidatii isi trimit parintii cu CV-uri, iar ei sunt la nunta


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vodafone activeaza primele statii radio 5G in Romania