Romtelecom a lansat o oferta speciala pentru firmele mici si mijlocii, sub conceptul My Office - solutii pentru succesul afacerii tale.
Oferta consta in trei pachete de solutii integrate pentru comunicare, proiectate in functie de necesitatile diferitelor etape de dezvoltare in care se afla o afacere. Fiecare pachet contine conexiune Internet de mare viteza (prin ADSL, cu viteza de download de pana la 2 Mbps) si echipamente terminale (telefoane, centrala si fax).

Pentru inceput, cele trei pachete My Office sunt oferite numai in magazinul Romtelecom din strada Dorobanti, Bucuresti, unde a fost amenajat un spatiu dedicat in care sunt prezentate cele trei pachete si pot fi testate conexiunile la Internet. Pana la sfarsitul acestui an, compania intentioneaza sa extinda numarul unor asemenea spatii dedicate afacerilor mici si mijlocii in reteaua sa nationala de magazine.

"Conceptul My Office este parte din strategia Romtelecom de aducere a spatiilor proprii de comercializare la cele mai avansate standarde de retail. Practic, in ultimul an, prin procesul de modernizare prin care au trecut cele 75 de magazine ale companiei, s-a realizat transformarea oficiilor comerciale intr-o retea cu adevarat profesionista, care raspunde noilor exigente ale clientilor" a afirmat Viorel Ionescu, Director Divizia Magazine in Romtelecom.

Cele trei pachete My Office includ importante reduceri de pret atat pentru conexiunile Internet (prin oferta promotionala valabila pana la sfarsitul lunii iulie), cat si pentru terminale.

My Office 1 este gandit pentru afacerile aflate la inceputul activitatii, cu pana la opt angajati. Acesta contine o centrala Ramcom AV 20 (2/8), trei telefoane Teleton 4005 G, un fax Olivetti lab 220. Pretul pachetului este de 218 Euro (fara TVA si fara taxa de instalare).

My Office 2 este destinat afacerilor in dezvoltare, ale caror necesitati de comunicare au crescut, incluzand o centrala Ramcom AV 20 (2/8), un telefon Philips 221 (DECT), patru telefoane Teleton 4016 G, un Fax Olivetti lab 220. Pretul pachetului este de 261 Euro (fara TVA si fara taxa de instalare).

My Office 3 este recomandat companiilor cu pana la 16 angajati si cu un volum mai mare de trafic. Pachetul contine o centrala Ramcom AV 20 (4/16), un telefon LCD DELUXE cu handsfree, un telefon Philips 221 (DECT), cinci telefoane Teleton 4016 G si un fax Olivetti lab 220. Pretul pachetului este de 409 Euro (fara TVA si fara taxa de instalare).

In plus, pana la 31 iulie, cei care achizitioneaza unul dintre pachetele My Office, abonandu-se la serviciile ClickNet Express sau ADSL Express, beneficiaza de activare si kit de instalare gratuite, precum si de o reducere de 50 la suta la abonament timp de patru luni (pentru contractele pe un an), 9 luni (pentru contractele pe doi ani), respectiv 16 luni (pentru contractele pe trei ani).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri