Compania de software de business Msg Systems Romania va angaja cel putin 40 de oameni in acest an, urmand sa depaseasca astfel 200 de angajati, a declarat managerul general Radu Jinga intr-un comunicat de presa.

Msg Systems Romania, parte din grupul german Msg Systems, are operatiuni pe piata locala din octombrie 2008, printr-un centru deschis in orasul Cluj-Napoca. In acest centru lucreaza 170 de oameni, iar cea mai mare parte a businessului derulat in Cluj se bazeaza pe proiecte de dezvoltare software realizate pe platformele Java si SAP.

Compania cauta specialisti din domeniile iOS, Android, Java si SAP.

‘Si anul acesta vom pune accent pe ridicarea nivelului profesional al echipei. In acest sens am demarat un program de training extins, care ii vizeaza pe toti colegii care lucreaza cu tehnologii din domeniul Java. De asemenea, profesionalizarea sistemului de HR este o alta prioritate pentru acest an” declara Jinga.

Compania msg systems Romania a fost infiintata la Cluj-Napoca, in octombrie 2008 si si-a inceput activitatea la nivel local cu doi clienti.

Decathlon a extins magazinul...
Citeste si: Decathlon a extins magazinul din Cluj-Napoca. Ce suprafata are

In prezent are in portofoliu 18 clienti, printre care se numara BMW, AUDI, Volkswagen, Daimler, Munich Re, Vienna Insurance Group, HDI – Talanx, Achmea Olanda, Nationale Neaderland, AIG, GenRe, IBR Brasil, Zurich Financial Services, Monpelier Group, Volkswagen Bank, Deutsches Milchkontor, EMMI Elvetia.

Msg Systems Romania face parte din concernul Msg Systems AG, a cincea cea mai mare companie de consultanta IT si integrare de sisteme informatice din Germania, cu peste 4500 de angajati la nivel global si o cifra de afaceri in 2013 de 583 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orasele care pun la cale transportul electric in 2019