GTS Telecom Romania a inregistrat anul trecut venituri de 19,24 milioane de euro, in scadere usoara fata de 2012, de la 20 milioane de euro, si un profit operational inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor (EBITDA) de 5,68 milioane euro, in crestere cu 12%.

"Anul 2013 a fost marcat de o evolutie constanta si de o rentabilizare a afacerilor in Romania, pe o piata competitiva in ceea ce priveste preturile. GTS Telecom s-a concentrat pe cresterea calitatii tehnologiilor si serviciilor pe care le oferim, astfel incat avem un grad ridicat de retentie a portofoliului de clienti si am obtinut o crettere importanta a profitabilitatii", a declarat directorul general al GTS Telecom, Razvan Stoica, intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Numarul contractelor pentru servicii de colocare si de cloud de tip infrastructura ca serviciu (IaaS) furnizate de GTS Telecom in Romania a continuat sa creasca dupa ce compania a finalizat o investitie de peste 600.000 de euro in 2013.

Compania si-a extins cu 25% suprafata centrului de date si a implementat o noua platforma dedicata de cloud in Bucuresti. GTS este unul dintre principalii furnizori alternativi de servicii de telecomunicatii din Romania. Compania furnizeaza solutii nationale si internationale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud si colocare in centrele de date proprii din Bucuresti.

Compania numara aproximativ 130 de angajati si are sediul in Bucuresti. In luna noiembrie 2013, Deutsche Telekom a achizitionat GTS Central Europe, grupul din care face parte GTS Telecom. Tranzactia face in prezent obiectul aprobarilor de reglementare, estimandu-se incheierea acesteia in acest an.

Citeste si:
GTS Telecom: Anii '90 au fost cei ai antreprenoriatului mic
GTS Telecom: Anii '90 au fost...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
ASF reduce cu 25% comisioanele brokerilor, fondurilor de pensii si investitii
Setari Cookie-uri