Evenimentul propune o abordare noua asupra inovatiei tehnologice si rolul acesteia pentru companiile din Romania. Vom discuta, alaturi cei mai importanti specialisti in IT&C, cele mai bune solutii prin care IMM-urile, antreprenorii si nu numai pot inova in acest domeniu.

Subiectul central al evenimentului de anul acesta va fi „Transformarea afaceriii tale in contextul celor mai relevante tendinte din tehnologie". Vorbim despre accesorii inteligente, cloud, big data, mobile, interconectare, etc.

Un eveniment nu poate fi complet fara invitati de valoare. wall-street.ro a urmarit cu interes evolutia acestora si consideram ca cei prezenti in sala vor putea beneficia din plin de experienta si sfaturile lor.

Appscend, companie ce dezvolta, printre altele, o aplicatie mobila in cloud care permite canalelor TV si advertiserilor sa acceseze informatii secundare in timp real, a primit mai multe finantari in ultimii ani - o finantare in valoare de 200.000 de euro din partea EuropeanPioneers, eveniment dedicat start-up-urilor europene si desfasurat zilele trecute la Berlin. Totodata, compania a atras si atentia gigantilor de la Deutsche Telekom, acestia sustinand inovatorul start-up in cadrul evenimentului hub:raum din Cracovia.

Citeste si:

Matei Pavel este un tanar antreprenor care a reusit, de la zero, sa construiasca multiple business-uri, printre care si Cautareduceri.ro, achizitionat ulterior de catre concurentul Adulmec.ro. Tanarul va vorbi, printre altele, despre cum sa faci un exit, de la problemele legale la cele de „chimie” intre cel care vinde si cel interesat sa cumpere. In prezent, Pavel are doua proiecte cu care merge departe - T-Me Studios, RandomWinners.com.

Alaturi de acestia, vor fi prezenti si tinerii inventatori romani, premiati in cadrul Intel Real Sense App Challenge 2015 – Silviu Serban si Andrei Nistor. Ei sunt cei mai in masura sa povesteasca de ce este util sa participi la evenimente, ce beneficii iti poate aduce si ce inseamna sa inovezi in IT.

Veti putea beneficia si de informatii valoroase din interiorul unor multinationale consacrate si puternice precum Telekom Romania, Bitdefender, SAP. Oficiali de top ai acestor companii vor discuta despre felul in care motiveaza angajatii sa inoveze, despre cloud computing, aplicatii mobile de business si marketing in IT.

Prezenta in cadrul evenimentului este gratuita si te poti inscrie aici.

Sursa foto: Shutterstock: Idee