Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat marti ca reteaua proprie de distributie a ajuns la 51 de locatii dupa deschiferea recenta a magazinelor din Ploiesti, Campina, Alexandria, Oradea, Targu Jiu si Slobozia, a anuntat un comunicat al companiei.

„Dorim ca produsele si serviciile Vodafone, precum si experienta unica a unei vizite intr-un magazin Vodafone, sa fie accesibile pentru cat mai multi clienti, din toate orasele tarii. De aceea, vom continua sa extindem reteaua de magazine proprii intr-un ritm intens, in urmatoarele luni", a declarat Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Prin intermediul celor 51 de pagazine proprii, Vodafone Romania ofera servicii atat clientilor individuali cat si clientilor din segmentul de afaceri.

Vodafone Group Plc a achizitionat 80% din operatorul autohton Connex de la compania canadiana Telesystem International Wireless (TIW) in mai anul trecut, devenind actionar unic, si a schimbat numele companiei in aprilie 2006. Vodafone Romania, a raportat un numar de 6,73 milioane de clienti la 30 iunie.

La nivel mondial Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari, care deservesc peste 186,8 milioane de clienti.