Iepurasul e dupa colt si asteapta sa vina, iar noi venim in ajutor cu unele sugestii de cadouri de Paste pe care ar putea sa le aduca persoanelor dragi voua.

Daca vreti sa oferiti cadouri de Paste care sa fie si utile pentru posesori, avem cateva recomandari de produse pentru sarcini menajere si ajutoare in bucatarie, care le vor economisi din timp si energie.

Cadou de Paste pentru sarcini menajere

Daca vreti sa scutiti pe cineva de unele sarcini de curatenie, puteti oferi cadou de la Iepuras un robot de aspirare DEBOOT Ecovacs are senzori avansati de la bord care detecteaza automat mobilierul si scarile. Cu ajutorul aplicatiei mobile, robotul de aspirare poate fi controlat cu smartphone-ul de oriunde. Procesul efectiv de curatare in 5 etape, astfel incat DEEBOT M88 matura, ridica, aspira, spala si se usuca intr-o singura trecere. Cand nivelul bateriei este scazut, aspiratorul revine automat la statia de incarcare pentru a se reincarca singur. Aspiratorul poate fi comandat de aici.

Fierul de calcat Tefal Ultimate Pure ofera un abur puternic si un sistem special pentru protectie impotriva calcarului. Jetul de abur de pana la 240 g/ minut indeparteaza pana si cele mai dificile cute. Tehnologia Durilium AirGlide asigura cea mai buna alunecare pentru sesiuni de calcat rapide si fara efort. Fierul se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate daca este lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa. Fierul de calcat se gaseste aici.

Cadouri de Paste - electrocasnice mici

Daca tot se apropie sezonul lor, acest storcator de fructe si legume cu melc Star-Light va fi un cadou de Paste primit bine. Storcatorul Star-Light Slow Juicer utilizeaza tehnologia de stoarcere lenta (80rpm), ceea ce inseamna ca pastreaza mai multa pulpa in sucul extras, spre deosebire de vechile storcatoare centrifugale. Palnia de alimentare de 8cm este suficient de mare pentru a introduce legumele si fructele intregi. Storcatorul poate fi comandat de aici.

Mixerul vertical Tefal Quickchef prepara in cel mai scurt timp o gama larga de preparate, datorita motorului de 1000 W si pastreaza controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fara oprirea blenderului. Sistemul anti-stropire si manerul anti-alunecare ofera confort in utilizare, in timp ce partile compatibile cu masina de spalat vase faciliteaza curatarea. De asemenea, lama zimtata este perfecta pentru a zdrobi rapid si eficient gheata. Mixerul poate fi cumparat de aici.

Un alt cadou de Paste poate fi acest sandwich-maker Breville Panini, cu ajutorul caruia pot fi preparate, pe langa sandwich-urile clasice, si sandwich-uri panini calde. Produsul este fabricat din otel inoxidabil si poate prepara pana la trei sandwich-uri simultan, perfect pentru un mic dejun in familie. Datorita capacului rabatabil cu sistem de blocare ce se fixeaza usor, aparatul se adapteaza oricarei grosimi a sandwich-ului. Astfel, poate fi folosit orice fel de paine, de la ciabatta sau focaccia, pana la chifle sau bagheta. Dispozitivul se gaseste aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri